Заходи з енергозбереження на 2021 рік |


Заходи з енергозбереження на 2021 рік

План заходів з енергозбереження на 2021 рік в ЗДО № 3

Зміст  заходуТермін виконанняВідповідальний за виконання
 Призначити відповідальну особу за контроль та раціональне споживання енергоносіїв в межах виділених обсягів фінансування та у натуральних показниках.постійнозавгосп Котенко В.П.
 Контролювати стан теплового режиму в приміщеннях закладу.в опалювальний періодзавгосп Котенко В.П.
 Забезпечити цілодобове чергування у вихідні, святкові дні з покладанням обов’язків контролю за станом теплового режиму. Своєчасно інформувати завідувача про його порушення та приймати відповідні заходи щодо нормалізації ситуаціїв опалювальний періодсторожі Токарєв С.І., Вовк Ю.О., Семененко Р.М.
 Дотримуватися лімітів енергоносіїв та комунальних послугпостійнопрацівники закладу
 Проводити роз’яснювальну роботу серед працівників дошкільного закладу щодо збереження та економного використання тепло-, водо-, енергоносіїв2 рази на рікЗавідувач, завгосп Котенко В.П.  
 Здійснювати щоденний моніторинг споживання води та енергоресурсів у будівлях ЗДОщоденнозавгосп Котенко В.П.
 Забезпечити режим економного використання енергоносіїв в службових кабінетах та групових приміщеннях закладу дошкільної освіти постійнопрацівники закладу
 Забезпечити достовірне та якісне заповнення відомості моніторингу відповідно до Інструкції по заповненню відомості моніторингу споживання води та енергоресурсів у будівлях закладупротягом рокузавгосп Котенко В.П.
 Забезпечити надання відомості моніторингу на платформу енергоефективності uMuni щоденноділовод Будко В.В.
 Забезпечити надання відомості моніторингу у форматі Excel на електроні адреси: vidomosti.osvita@gmail.com та energovidomosti@outlook.com.щопонеділкаділовод Будко В.В.
 Проводити своєчасну повірку приладів обліку енергоресурсівзгідно з графікомзавгосп Котенко В.П.
 Слідкувати за цілісністю пломб на вимірювальних приладах обміну (тепла, води, електроенергії)постійнозавгосп Котенко В.П.
 Забезпечувати умови для підтримання в постійному справному стані всієї запірної водопровідної арматури та сантехнічного обладнанняпротягом рокузавгосп Котенко В.П.
 Підтримувати в належному технічному стані  сантехніку, труби водопостачання, електричне обладнання, своєчасно проводити їх ремонтпостійнозавгосп Котенко В.П.
 Слідкувати за справністю кранів водопостачання, своєчасно повідомляти завідувача господарства про їх несправністьпостійноВовк Ю.О.  
 Проводити заміну ламп розжарювання на енергоефективні освітлювані приладипостійнозавгосп Котенко В.П.
 Забезпечити економне використання освітлювальних приладів у місцях загального користування та коридорах закладу постійнозавгосп Котенко В.П.,  
 Обмежити використання в нічний та позаробочий час освітлення внутрішнього двору та входу приміщень дошкільного закладу (22.00 – 04.00 – влітку; 18.00 – 06.00 – взимку);постійносторожі Токарєв С.І., Вовк Ю.О., Семененко Р.М.
 Дотримуватися графіка приготування їжі з метою збереження та економного використання тепло-, водо-, енергоносіїв на харчоблоціщоденнокухарі: Тієчко Н.Л., Попович І.В.,  Ляшенко Л. М
 Забезпечити проведення звірок показників:
– спожитої теплової енергії в гарячій воді;
– спожитої електроенергії;
– спожитої води та водовідведення 
щомісячнозавгосп Котенко В.П., бухгалтер Білоконь Т.М.
 Заслуховувати звіти відповідальної особи на нарадах при завідувачу щодо збереження та економного використання тепло-, водо-, енергоносіївщотижняЗавідувач, завгосп Котенко В.П.  
 Забезпечити використання комп’ютерної техніки в режимі економної експлуатації з переключенням на режим очікування з низьким використанням електроенергії постійноЗавідувач, вихователь-методист,бухгалтери,діловод

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Оставить комментарий



На wordpress создание тем и шаблонов.